Nordfarbo AB investerar i en 5-axlig fräsmaskin av märket CMS MX5. Maskinen kan användas för att fräsa i enkla och komplexa detaljer med väldigt hög precision. Maskinens totala arbetsyta är 5000x3800x1400. Den kan även delas i två arbetsområden (2 st. 3800x1750x1400) för effektivare tillverkning vid bearbetning av mindre detaljer.

I och med denna investering utökar vi kapaciteten i vår avdelning för skärande bearbetning och vi kan nu erbjuda bearbetning med ännu högre toleranskrav, komplexa 3D-former och i ett bredare urval av material.

Med vårt integrerade CAD/CAM system kan vi enkelt fräsa en färdig produkt utifrån en befintlig ritning i det material ni väljer! Självklart kan vi också erbjuda hjälp i design och konstruktionsfasen.

För offertförfrågningar eller övriga frågor kontakta:

Magnus Burén

magnus.buren@nordfarbo.se

070-2860730